Az első hónapban ingyenesen kezeljük Facebook hirdetéseid!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nem kérdéses, hogy a Facebook a legismertebb közösségi portál, így „mindenki tudja használni”, és ez alól nem kivételek a cégek sem. Ez a hozzáállás némileg a Facebook hirdetéseket is érinti. Sokan értenek hozzá, legalábbis mindaddig, amíg ki nem derül, hogy a hirdetési kampányok nem hozzák a megfelelő eredményeket és gyakorlatilag veszteségesen futnak a hirdetések.

Hogyan lehetnek eredményesebbek a Facebook hirdetéseid?

Nem véletlen, hogy azok a cégek, akik komoly jelenlétet tanúsítanak a közösségi médiában, profi szakemberekre bízzák a kampányok levezénylését, ahogy a Facebook oldal kezelése, úgy a hirdetések futtatása kapcsán is.

A legfontosabb itt is a megfelelő stratégia kiválasztása. Számtalan piaci szegmens létezik napjainkban és szinte minden esetben más és más stratégiát érdemes használni, vagyis egyáltalán nem mindegy, hogy milyen marketing megoldásokat alkalmazunk az adott esetekben.

Cégünk közel 10 éve foglalkozik PPC kampányok kezelésével és egyértelműen kijelenthetjük, hogy ezen a területen egyre nagyobb a verseny. Míg a kezdetekben a PPC szakemberek száma minimális volt, addig ma már meglehetősen sok cég foglalkozik ezzel a területtel és közülük sokan valóban profi munkát végeznek.

Ilyen körülmények között nem egyszerű a hirdetés, főleg abban az esetben, ha valaki nem ezzel foglalkozik napi 8 órában!

Mi sok esetben többet is foglalkozunk hirdetéskezeléssel napi szinten, így ha profikra bíznád Facebook hirdetéseid kezelését, kérd ajánlatunkat![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Ajánlatot kérek” color=”green” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.seo101.hu%2Fkapcsolat%2F|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Miért válassz minket Facebook hirdetéseid kezelésére?

  • Komplex megoldások

Cégünk komplex szolgáltatásokat kínál az online marketing területén, így szakember gárdánk meglehetősen tág ismeretekkel rendelkezik, a marketingszövegek írásától elkezdve, egészen a grafikai munkákig és természetesen a hirdetések kezeléséig.

Facebook hirdetéskezelési szolgáltatásunkat tehát komplex módon végezzük, így mindent elintézünk „egy kalap alatt”.

  • Mérhető eredmények

Minden esetben mérjük az eredményeket, így naprakész leszel a kampányaid megtérülésével kapcsolatban, amiről természetesen havi jelentés formájában is értesíteni fogunk.

  • Folyamatosan tesztelünk

Hónapról-hónapra teszteljük fiókod hirdetéseit, mindaddig, amíg a lehető legjobb hirdetési teljesítményt el nem érjük. A hirdetési piac természetesen folyamatosan változik, így mi is folyamatosan lekövetjük ezeket a változásokat és a változásoknak megfelelően módosítjuk a fiókod hirdetési stratégiáját is, hogy minél magasabb megtérülést érhess el.

 

Az első havi fiókkezelés költségeit átvállaljuk!

Amennyiben úgy döntesz, hogy megrendeled 3 hónapos hűségidővel a Facebook hirdetéskezelési szolgáltatásunkat, az első havi fiókkezelési költségtől eltekintünk!

Bízd profikra Facebook hirdetéseid kezelését és érj el magasabb megtérülést, akár a második hónaptól![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Ajánlatot kérek” color=”green” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.seo101.hu%2Fkapcsolat%2F|||”][/vc_column][/vc_row]