Weboldal készítés

Igazából soha nem volt még annyira gazdaságos a weboldal készítés, mint manapság. Még akár 3-4 évvel ezelőtt is, ha egy minőségi weboldalt szerettünk volna arra alsóbb hangon is százezreket kellett rászánni, mire a végeredmény használható, és jó esetben hosszú hónapok múlva bevételt is hozó befektetés lett.

Sohasem késő megjelenni a weben

És, tudjuk jól, hogy a weboldal készítés befejeztével még nem dőlhetünk hátra elégedetten, ahhoz, hogy a weboldal bevételt is termeljen még egyéb fontos online marketing eszközöket is segítségül kell hívni, mint például a keresőoptimalizálás.

Szerencsére azonban a világ sokat változott, szorgos fejlesztők olyan platformokat adtak a kezünkbe, aminek a segítségével a weboldal készítés egyszerű, gyors, és ami az egyik leglényegesebb szempont keresőbarát lett.

Olyan, amilyenre vállalkozásodnak is szüksége van! Épp ezért a weboldal készítés első lépése, annak a platformnak a kiválasztása, ami a weboldal „motorja” lesz.

Hatékony CMS

Az általunk sikeresen használt weboldal készítés platformja a wordpress. A wordpress három dolgot tart szem előtt, amit a weboldal készítésnél hűen vissza is tudunk adni: az általános webes szabványokat, a használhatóságot és az esztétikát.

A weboldal készítés ezzel a platformmal soha nem látott módon időben is leegyszerűsödik, és roppant gazdaságossá válik, mindez természetesen úgy, hogy tökéletesen megfelel mind az általános, mind a különleges esztétikai és felhasználói igényeknek. Ezzel párhuzamosan pedig a kereső „szemszögéből” is kifogástalan weboldalt hozunk létre, ami a későbbi keresőoptimalizálás munkák miatt egyáltalán nem elhanyagolható.

Mobilra optimalizált weboldal

Weboldal készítés során három dolgot kell szem előtt tartani:

  1. prezentálnia kell az adott vállalkozást, szolgáltatást vagy terméket, az igényesség és profizmus jegyében.
  2. a potenciális vásárlók, ügyfelek felé kell átlátható, esztétikus és felhasználóbarátnak lenni, hisz itt dől el, hogy a látogatót vásárlóvá tudja-e alakítani a weboldal.
  3. harmadik irányban pedig a Google felé kell megfelelni, keresőbarát aloldali url-ekkel, a Google robot számára könnyen feltérképezhető struktúrával, amit természetesen a megfelelő szöveges tartalom is támogat.

Amennyiben könnyed, ám profi megoldásokkal szeretnél gazdaságos, kereső –és felhasználóbarát weboldalt, jó helyen jársz! Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérd ajánlatunkat weboldal készítésre

    Kötelező jóváhagyni a Felhasználási feltételeket
    és az Adatkezelési tájékoztatót!


    * A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!”