Google Ads kupon


Most 120 ezer forint értékű Google Ads kupont biztosítunk!

Ha új vagy a Google Ads hirdetések világában, akkor most érdemes csak igazán belekezdened a hirdetésbe, ugyanis minden új hirdetőnknek 120 ezer forintos hirdetési kupont biztosítunk a Google jóvoltából.

Miről is van pontosan szó?

A Google természetesen azt szeretné, ha minél többen hirdetnének a Google Ads-ben és ennek érdekében különféle kuponokat oszt ki azoknak a vállalkozásoknak, akik most kezdenek el hirdetni.

Ezzel természetesen egyfajta értékesítési ösztönzés, ugyanakkor a hagyományos kuponok csak 15 000 Ft, vagy 22 500 Ft értékűek. Ezeket a kuponokat Te is bármikor aktiválhatnád a fiókodban, viszont ha a hirdetések kezelését mi végezzük, akkor a Partner Program keretén belül biztosítani tudunk számodra egy 120 ezer forintos kupont.

Miért van ilyen magas összegű Google Ads kuponunk?

A Google Ads hirdetések kezelését természetesen Te is végezhetnéd, mivel nincs szükség hozzá végzettségre vagy különlegesebb engedélyekre, csak jó sok tanulásra és legalább 3 év tapasztalatra, de ez egy másik kérdés.

Ugyanakkor, ha egy Google által validált szakember szeretnél lenni, aki professzionális szinten kezel fiókokat, ahhoz már vizsgáznod kellene. Mi épp ezt csináljuk!

10+ éve kezelünk Google Ads fiókokat számos területen és minden évben levizsgázunk a Google-nél, ami lehetőséget ad számunkra, hogy hivatalos Google Ads partnerek legyünk.

Mivel a Google tudja, hogy egy validált partner kezében sokkal jobb kezekben vannak a Google Ads fiókok, így nagyobb promóciós kupont biztosít az ilyen fiókokban.

Mit kell tenned, hogy Tiéd legyen a 120 ezer forint értékű Google Ads kupon?

Kérj tőlünk ajánlatot Google Ads hirdetéskezelésre és ha az ajánlatunk elnyeri a tetszésedet, akkor létrehozzuk számodra a Google Ads fiókot, majd pedig felvesszük azt a saját Ügyfélkezelő fiókunk alá. Innentől kezdve már csak a hirdetéseket kell elindítanunk és a kupon automatikusan aktiválódni fog.

Fontos tudnod:

 • A kupon akkor lép működésbe, ha a költés elérte a kupon értékét, 60 napon belül. Tehát az indulástól számított 60 napon belül a fióknak el kell költenie legalább a kupon értékét, majd pedig a rendszer jóváír 120 ezer forintot a hirdetési fiókban, ami teljesen ingyenes hirdetési keretet biztosít számodra a jövőben.
 • A kupon csak és kizárólag olyan fiókra vonatkozik, ami 14 napnál nem idősebb. Vagyis ez a kupon csak az új hirdetőket érinti. Ha már van Ads fiókod és hirdetsz benne, akkor számodra sajnos ez a lehetőség nem adott. (Mielőtt még arra gondolnál, hogy gyorsan létrehozol egy új fiókot, eltanácsolnánk ettől a gondolattól, mert a Google természetesen figyeli az esetleges visszaéléseket, ami akár mindkét fiók végleges felfüggesztésével is járhat.
 • Vannak bizonyos korlátozó tényezők, amelyek nem teszik lehetővé a kuponok aktiválását. Velünk még ilyen nem fordult elő, de sajnos lehetséges, hogy a Google irányelveinek egy-egy oldal nem felel meg, és ilyen esetben a Google nem aktiválja a kupont.

Részletes információk a Google hivatalos súgójában érhetőek el a kuponokkal kapcsolatban:

https://support.google.com/google-ads/answer/7624810?hl=hu

Érdekel a 120 000 Ft-os Google Ads kupon?

Ha úgy érzed megkeresnél minket:

Inkább írok!
  Melyik szolgáltatásunk érdekel?
  Keresőoptimalizálás
  Facebook hirdetés
  Google Ads
  Pr cikkek, szövegírás
  Linképítés
  Weboldal készítés
  Webáruház készítés

  Kötelező jóváhagyni a Felhasználási feltételeket
  és az Adatkezelési tájékoztatót!

  Elolvastam, megértettem, elfogadom

  Please prove you are human by selecting the cup.