Havidíjas keresőoptimalizálás pénz visszafizetési garanciával

Nagyon sokszor jönnek hozzánk olyan ügyfelek, akik különböző előzmények miatt bizalmatlanok. Legyünk őszinték, minden szakmában vannak olyanok, akiknek nem az ügyfél érdeke a legfontosabb.

Mi azt valljuk, hogy az elégedett ügyfél a jó ügyfél, és ha Ő elégedett, akkor mi is megkeressük a bevételünket, és ha mindenki jól járt, akkor este nyugodtan tudunk aludni is. 🙂

Ezért mi bevezettük a pénz visszafizetési garanciát minden havidíjas keresőoptimalizálást rendelő ügyfelünknél, aki elfogadja az általunk javasolt havidíjas csomagot.

A havi díjas keresőoptimalizálás módszere nagyon egyszerű:

  • munka elején egy kulcsszó kutatással kezdünk,
  • ezekből a szavakból közösen kiválasztjuk azokat, amikre optimalizálni fogjuk az oldalt, az optimális átlag havi keresési számuk függvényében.

Mi azt vállaljuk, hogy a közösen kiválasztott szavak havi keresési mennyiségének a 10%-t behozzuk a természetes keresésekből a szerződésünk 12-ik havában. Amennyiben ezt nem tudjuk teljesíteni, akkor az addig befizetett pénzt visszafizetjük.

Természetesen a közös munka (közösen kiválasztott kulcsszavak) esetében a mi tapasztalatunk lesz a mérvadó.

Amennyiben irreális elvárásaid vannak, szakmai érvekkel fogjuk elmagyarázni, hogy a mi tapasztalatunk, tudásunk, a várható látogatói viselkedés milyen mértékben támasztja, vagy nem támasztja alá mindezeket.

Itt pedig életbe lép az „általunk javasolt” hangsúly. Mindkét fél érdeke, hogy a realitás talaján maradva szerezzen be konvertáló látogatókat!

Ha eddig csak kerested a megoldásokat, hogy kockázatmentesen optimalizáld weboldalad és szerezz hasznos látogatókat, akkor örömmel jelentjük: megtaláltad!

Jelen írás nem minősül ajánlattételnek!

Kapcsolódó SEO szótár kifejezések