Havidíjas Keresőoptimalizálás

A havidíjas keresőoptimalizálás a legelterjedtebb szerződési forma, most pénz visszafizetési garanciával! Ebben az esetben, általában minimum 8-10 különböző fő kulcsszó és 15-30 hosszabb kulcsszó lesz, amivel dolgozni fogunk.

Havi díjas keresőoptimalizálás részletek

Havonta  5-10-20 darab olyan prémium linket, ami legalább 1000 karakter hosszú cikkbe fog kerülni, olyan blogokra, amelyek legalább DA10 értékkel rendelkeznek és legalább egy hétig fognak a főoldalon maradni. A mennyiség mindig a piac erősségének függvénye.

Természetesen a linképítés nem egyenlő a keresőoptimalizálással, a tartalommarketingre is ugyanolyan hangsúlyt fektetünk.

Így a weboldal folyamatos szövegírással történő frissítése kiemelten fontos lesz. Havi díjas keresőoptimalizálási csomagunk tartalmazza minden esetben a minőségi szövegírást is az ügyfél weboldalára.

A munka elkezdésekor készül egy kulcsszóelemzés, amiben benne lesz az összes olyan kulcsszó, ami számításba kerülhet az optimalizálásnál. A havi munkákba azokat a kulcsszavakat fogjuk használni, amire rendszeresen van keresés is.

Csak külön kérésre fogunk olyan szavakra optimalizálni, amire nincs keresés, és igyekezni fogunk mindenkit lebeszélni az ilyen kulcsszavakról. Abban az esetben, ha nem tudunk erről megállapodni, akkor nem kötünk szerződést.

Havi díjas keresőoptimalizálás – fontos kritériumok

Elképzelhető, hogy egy gumis műhely tulajdonosa úgy gondolja, hogy az „autó gumiabroncs” szó egy jó kulcsszó.

Abban az esetben, amikor az említett szó mellett szerepel még 30-40 másik hasonló szó is, akkor esetleg egy cikk erejéig érdemes ezzel is foglalkozni, de erre a szóra havonta 73 keresés van a Google keresőben, ezért túl nagy energiát nem érdemes egy ilyen kulcsszóba fektetni, mert nem fog megtérülni, sem az oldal tulajdonosának, sem a keresőoptimalizáló cégnek!

Az első három fizetett hirdetés mögött, a havi látogatószám nem fogja meghaladni a 10-15 db.

Szintén a munka elején, elvégzünk egy teljes linkelemzést az oldal jelenlegi linkjeiről, amiből az is ki fog derülni, hogy miért kapta az oldal az esetleges büntetéseket. Szintén elvégzünk egy helyezésvizsgálatot, hogy lássuk az aktuális pozíciókat.

Havi szinten megtervezzük a linképítés stratégiáját, a cikkek megírásának a stratégiáját, és minden hónap végén készítünk egy helyezésvizsgálatot azokra a kulcsszavakra, amire dolgozunk.

A fenti, a jelenlegi minimális csomag, amit úgy gondoljuk, hogy jelenleg szükséges ahhoz, hogy pár hónap alatt (témától függően, 3-6 hónap), valamilyen látható eredmény legyen a keresőben, és ez az eredmény ne csak átmeneti legyen.

Amennyiben úgy gondolod, hogy van több mint 50 olyan szó amire érdemes optimalizálni, akkor olvasd el a sikerdíjas keresőoptimalizálás csomagunkat is.

Kérd ajánlatunkat havidíjas keresőoptimalizálásra!

    Kötelező jóváhagyni a Felhasználási feltételeket
    és az Adatkezelési tájékoztatót!


    * A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!”