Referenciák

Azt, hogy manapság kinek adunk bizalmat egy adott szolgáltatás igénybevételénél különféle tényezőktől függ. Mi ezeket a szerteágazó tényezőket maximálisan lefedjük úgy, hogy megrendelőink a közös munka teljes ideje alatt tisztában legyenek azzal, hogy a megfelelő céget választották. Az általunk nyújtott szolgáltatás  olyan speciális terület, ahol minden esetben szerepet játszik a humán szellem, kreativitás, problémamegoldó képesség és a sokrétű alkalmazkodás a szakértelem mellett. Mindezek a tulajdonságok garantálják, hogy aki minket választ precíz, alapos és eredményes szolgáltatást kap!

 

Partnereink véleménye:

 


Langmar-ZsuzsaLangmár Zsuzsanna – szovegirasblog.hu

Évek óta együtt dolgozunk Nagy Bélával és csapatával, mert kitűnő szolgáltatás nyújtásához kiváló partnerekre van szükségünk. Béláék otthonosan mozognak a SEO szélsebesen változó világában, így biztos lehetek benne, hogy ha ügyfeleink speciális információt kérnek, akkor Béláék szállítani tudják ezt nekünk.


meszaros-adam-virusmediaMészáros Ádám – virusmedia.hu

Számomra az eredményes munka mellett a folyamatos és gördülékeny kommunikáció is fontos. Márpedig ez az online világban sajnos nem minden esetben valósul meg. Szerencsére megtaláltam azt a csapatot, akik az eredmények mellett a napi szintű kommunikációban is jeleskednek. Így biztosan számíthatok arra, hogy építő jellegű javaslataikat profi módon kommunikálják, mert az eredmények mindkettőnk számára fontosak.


Zajdo CsabaZajdó Csaba – webshopexperts.hu

A linképítés olyan speciális területe a keresőoptimalizálásnak, amihez valódi kitartás kell, hisz a gyors ütem itt egyáltalán nem célravezető. Ehhez azonban olyan csapatot kellett keresnem, akik ezen a téren precízen végzik munkájukat, miközben a határidők miatt sem kell aggódnom. A SEO101 szolgáltatása jó döntés volt számunkra, minden szakmai elvárásomnak maradéktalanul megfelel!


Gombos Daniel Gombos Dániel – androidvasar.hu

Számomra egyértelmű, hogy ha megrendelek egy szolgáltatást, a pénzemért precíz és pontos munkát kapjak. Tudom, hogy a SEO világa nem fekete és fehér, de épp azért választottam Nagy Bélát és csapatát, mert ajánlataikban a fekete és a fehér közötti elmosódásokra is működő megoldást kaptam. Emellett a munkafolyamat minden fázisába betekintést nyerhettem, és ha szükség volt rá a különféle módosításokban is mindig segítségemre voltak.


 Dr. Simonné Babos Edina Dr. Simonné Babos Edina – vespucci.hu

A divat világában nem lehet lemaradni semmiről, a mi szakmánkban ez alap követelmény. Mivel gyakorlatias embernek tartom magam, egyértelmű volt, hogy weboldalaim keresőoptimalizálására olyan csapatot választok, akik mindennel naprakészek, akárcsak mi a szalonban. Nagy Béla és csapata épp azt a professzionalizmust mutatta, mint amit varrodánkban én is elvárok szakembereinktől. Mivel mindkettőnk érdeke az ügyfelek elégedettsége, így egyértelmű volt, hogy megbízom őket a munkával, és természetesen nem csalódtam! A SEO101 csapata jó döntés volt!


 Illés Norbert Illés Norbert – webaruhazkeszites-web.hu

Amikor partnereket keresek, számomra fontos a megbízható szakmai előmenetel, valamint az elkötelezettség. Nagy Béla és csapata számomra az első emailtől kezdve profi szakembereknek bizonyultak, akik nem csak a keresőoptimalizálásban, hanem a weboldal –és webáruházkészítés terén is otthonosan mozognak. Ez óriási előny számomra, mivel magam is webáruházkészítés terén tevékenykedem. Egyszerű egy olyan csapattal együttműködni, ahol a kommunikáció és a napi közös munka is gördülékenyen zajlik.


okomenikus segelyszervezetÖkumenikus segélyszervezet – Arany fokozatú partner


 Retro Veradas RETRO Véradás

Köszönöm, hogy támogatásukkal elősegítették az esemény lebonyolítását és bízom benne, hogy a következő RETRO Véradás alkalmával ismét lehetőségünk lesz a közös együttműködésre.


 VITÁL Véradás támogatás VITÁL Véradás támogatás

Ezúton is köszönöm a szíves közreműködést, hogy a véradók erkölcsi megbecsüléséhez, a jó hangulathoz támogatásával Ön is hozzájárul!


 Retro Veradas RETRO Véradás

Ezúton is köszönöm a szíves közreműködését , hogy a véradók erkölcsi megbecsüléséhez, a jó hangulathoz támogatásával Ön is hozzájárul!


 Retro Veradas VITÁL Véradás

A június 4-ei VITÁL Véradás rendezvényünk sikeresen lezajlott. Még egyszer szeretnénk megköszönni támogatásukat és bízunk benne, hogy a jövőben is sikeresen tudunk majd együttműködni.


 Retro Veradas RETRO Véradás

A szeptember 3-ai RETRO Véradás rendezvényünk sikeresen lezajlott.
Még egyszer szeretnénk megköszönni támogatásukat és bízunk benne, hogy a jövőben is sikeresen tudunk majd együttműködni.


eddzvelem.hu

eddzvelem.hu

AdWords kampány

karunajogastudio.hu

karunajogastudio.hu

Teljes weboldal készítés, keresőoptimalizálás

naturvarazslat.hu

naturvarazslat.hu

Teljes weboldal készítés, logó

amtechnik.hu

amtechnik.hu

Teljes weboldal készítés 4 nyelven, keresőoptimalizálás