Ads hirdetés - Kérd az ingyenes stratégiát! - SEO101.hu


Ads hirdetés – Kérd az ingyenes stratégiát!

Ads hirdetés – Kérd az ingyenes stratégiát!

Bizonyára Téged sem kell győzködni az Ads (AdWords) hirdetések szükségességéről, mert napjainkban már szinte minden vállalkozás tisztában van azzal, hogy az Ads hirdetési lehetőségeinek kiaknázása nélkülözhetetlen.

Hirdetni kell, mert működik! A titok a költséghatékonyságban rejlik!

Milyen pluszt adunk Neked?

A munkánk során ugyan használunk bonyolult marketing kifejezéseket, de ezekkel nem szeretünk az ügyfelek felé dobálózni, és nem szeretjük a mellébeszélést sem. Egyszerű, átlátható, és ami talán a legfontosabb, mérhető stratégiákkal dolgozunk, így pontosan tudni fogod, hogy mikor mennyit költöttél Ads hirdetésekre és abból pontosan mennyi haszon lett.

Egyszóval mindent pontosan mérünk, így nem lehet kérdéses, hogy egy kampány jól teljesít, vagy sem, mert az adatokból minden kiderül.

Mit tartunk a legfontosabbnak a munkánk során?

Nagyon fontos számunkra, hogy megfelelő kommunikációs környezetet tudjunk kialakítani az ügyfeleinkkel és ne a rossz kommunikáció akadályozza az Ads kampányok sikerességét.

Minden esetben arra törekszünk, hogy az ügyfeleinket is bevonjuk az egyes folyamatokba, ugyanis a saját területük szakértői ők. Mi pedig az Ads hirdetések precíz és szakszerű kialakításáért felelünk, összhangban azokkal a célokkal, amelyeket ügyfeleinkkel közösen tűzünk ki. A közel tíz éves tapasztalatunk során azt láttuk, hogy a kommunikáció nagyban befolyásolja a kampányok teljesítményét, így professzionális munkavégzés mellett erre is nagy hangsúlyt fektetünk.

Mire számíthatsz, ha minket választasz?

Amikor ügyfeleink először felkeresnek minket, általában egy rövid, de lényegre törő cégbemutatót küldenek számunkra, a weboldalunk elérhetőségével és természetesen azokkal az általános célokkal, amelyeket el szeretnének érni. Ezt várjuk Tőled is.

Mi ezeket a célokat vesszük alapul és egy PPC stratégia keretében keressük meg azokat a hirdetési mechanizmusokat, amelyek várhatóan a legjobb megtérülést eredményezik az adott területen.

Az esetek többségében még az ajánlatadás előtt felkeressük ügyfeleinket telefonon, ugyanis ritkán fordul elő, hogy nincs kérdésünk az adott területről. Ilyenkor egy rövid konzultáció során átbeszéljük a kulcsfontosságú kérdéseket, majd általában 72 órán belül elkészítjük az ajánlatot.

Nagyon fontos tisztázni azt, hogy az Ads hirdetési rendszere nem csak a keresőben megjelenő hirdetésekből áll. Beszélhetünk remarketingről, dinamikus remarketingről, GSP hirdetésekről és sok egyéb területről is, amelyek egytől-egyig fontosak lehetnek.

Ajánlatadáskor mi nem csupán az ajánlatunkat küldjük majd el, hanem egy hirdetési stratégiát is, ami kizárólag azokat a hirdetési megoldásokat tartalmazza majd, amelyekkel a kitűzött célok a legnagyobb megtérüléssel érhetőek el.

Ha tehát profi megoldást keresel az Ads kampányaid kezelésére, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ne feledd:

Ajánlatunk a hirdetési stratégiát is tartalmazza!

English