AdWords kampányfelügyelet

Hogyan zajlik az AdWords kampányfelügyelet?

Cégünk a Google Ads (AdWords) kampányfelügyelet során, minden esetben a tudásra és a gyakorlati tapasztalatokra épít.

Ebben a szakmában a tapasztalat kifejezetten fontos, ugyanis a hirdetési rendszer nagy meglepetéseket okozhat azok számára, akik nem ismerik és nem használják a rendszert kellő alapossággal.

AdWords kampányfelügyelet felépítése

Az Google Ads (AdWords) kampányfelügyelet során cégünk felméri az Ön weboldala erősségeit, gyengeségeit. Természetesen mindezt az Google Ads (AdWords) szemszögéből.

Amennyiben weboldalának minősége a rendszer szemében nem megfelelő, optimalizálási javaslatokat adunk, a minél jobb minőségi mutató elérése érdekében. Fontos tudnia, hogy az optimalizálási javaslataink semmilyen esetben sem mennek a SEO optimalizálás kárára!

Az alapvető vizsgálatokat követően megkezdődik a kampány stratégia kiépítése. A munka e szakaszában az Ön tapasztalataira is szükségünk lesz, ugyanis a saját szakterületéhez Ön ért a legjobban.

A kampány stratégia kialakítása során célokról, előzményadatokról, tapasztalatokról kérdezzük Önt, majd szakszerűen kialakítjuk a kampány tervezetet, a megfelelő kulcsszólistával, hirdetésekkel és bővítményekkel.

Ez után következik az Google Ads (AdWords) kampányfelügyelet analizálási, majd az optimalizálási szakasza, amely során módosításokat végzünk a még nagyobb hirdetési megtérülés érdekében.

Az optimalizálás folyamatosan történik. Szükség is van rá, ugyanis egy új konkurens megjelenése, vagy egy meglévő cég magasabb ajánlattétele azonnal megbolygathatja az Ön hirdetéseinek sikerességét. Éppen ezért, folyamatosan figyelemmel kísérjük az aktuális konkurenciát, és a hirdetések költségét és pozícióját a lehető legoptimálisabb helyzetben tartjuk.

Amennyiben igénybe szeretné venni Google Ads (AdWords) kampányfelügyelet szolgáltatásunkat, kérjük, keressen minket bizalommal!