Google Cégem – Ön regisztrált már?

Ugyan már sokan tudnak a szolgáltatásról, hisz lényegében 2010 óta elérhető (2014-ig Google Helyek néven), ám még mindig nem elegen használják a magyar piacon, holott ez egy igen jelentős, a SEO-t is segítő eszköz, hisz ezzel még egy lehetőség adott arra, hogy látogatót tereljünk weboldalunkra, brandet építsünk, és a lehető legszélesebbre tárjuk az online megjelenés kapuját, amivel cégünket szélesebb körben is megismerhetik.

Az új fejlesztés eredményeképpen a Google Cégem (Google My Busniess) egy olyan alkalmazás, amelyben egy helyen érhető el többek között a Google Keresés, Google Térkép, a vélemények, a Google Analytics, a Google+, vagy a Youtube.

A regisztráció kifejezetten hasznos lépés, nem utolsó sorban ingyenes, ha a cégünket néhány kattintással regisztráljuk a Google rendszerében. Ehhez következetesen minden információt célszerű megadni, mert így növekszik az esélye is, hogy a látogató, aki rátalál a Google+, a Google Térkép, vagy a Google Keresés rendszerében cégünkre az információ birtokában ügyféllé váljon. Nem utolsó sorban egy interaktív követő, rajongótábort lehet felépíteni, akik véleményezhetik szolgáltatásunkat +1-el, vagy továbboszthatják bejegyzéseinket.

A Google Cégem rendszerébe bekerülni roppant egyszerű, részletesen meg kell adni a cég adatait, ezek után a Google hagyományos postai levélben elküldi a személyre szóló kódot, amellyel aktiválni lehet a fiókot.

A regisztráció folyamán szem előtt kell tartani a keresőoptimalizálás szabályait, így a leírásban mindenképp használni kell olyan szavakat, amire keresnek cégünkkel kapcsolatban az emberek.

A Google Cégem regisztrációval helyben tudjuk felvenni a versenyt az ügyfelekért, látogatókért, ami egy fizikai helyhez kötött szolgáltatásnak vagy boltnak óriási előny.

Az utolsó érv, amit még felhozhatunk a Google Cégem regisztrációja mellett az is, hogy a rendszer a Google szolgáltatásaihoz, fejlesztéseihez híven teljesen reszponzív, így a mobileszközökről indított keresések során is előnyben részesülünk.

A Google Cégem a vállalkozásfejlesztés 21. századi formája, amit hazánkban a KKV szektornak számára lehet a legeredményesebb. Ön regisztrált már?