Külső PR cikk - SEO101.hu


Külső PR cikk

Ingyenes linkgyűjtő oldalak, katalógus linképítés, prémium linképítés, PR cikkek, és természetes linkszerzés, azaz a külső médiaoldalakon elhelyezett PR cikk.

Ha linképítés nézőpontból summázni akarjuk az elmúlt tíz, de akár húsz évet is, akkor ez – legalábbis a magyar piacon – tökéletes megállapítás!

Miután a katalógus linképítést valóban percek alatt leépítette a Google, a mesterségesen létrehozott, közepes és magas értékekkel rendelkező blogokon, természetes tartalomban elhelyezett linkek következtek, amit prémium, ill. PR linképítésnek nevezünk, ami egy fejlettebb linkszerzési módszer, és természetesen mind a mai napig működik!

 


 

Külső PR cikk, mint a linkszerzés Szent Grálja?

 

Igen! Olyan médiaoldalak, híroldalak, szórakoztató portálok szerepelnek folyamatosan bővülő portfóliónkban, – közel 200 darab – amelyek magas DA értékük mellett, kiemelkedő látogatottsággal rendelkeznek, emiatt többlet értéket hordoznak a Google „szemében”.

Manapság sokat hallod, olvasod, hogy a természetes linkszerzési módszer az egyetlen, ami eredményes lehet?

Akkor a külső PR cikk megjelenést mindenképp ki kell használnod, főleg, hogy árainkat úgy kalkuláltuk, hogy folyamatos akciókat tudunk biztosítani az egyes portálokon! Jóval a publikus listaár alatt kaphat természetes backlinkeket weboldalad!

Ezek után is meg vagy győződve, hogy a linképítés halott?

Óriási tévedés, és mindazok tévednek, akik esetleg azt tanácsolják neked, hogy a Google-t nem érdekli, sőt, mi több, bünteti a viszontlinkeket!

Gondolj csak bele logikusan, hogy szereznek „tudomást” a Google robotjai weboldaladról, milyen módszerrel térképezik fel, ha nem a hyperlinkek segítségével?

Ugyanezen módszerrel történik a hierarchiai felépítés meghatározása, a weboldalak egymáshoz való viszonyának a megállapítása, ebből pedig számtalan – előttünk, egyszerű felhasználók előtt rejtett – referenciaértékeket számol.

 

 

Ahogy halad előre a Google általi fejlődés, ahogy fejlődnek az algoritmusok, életbe lépnek az automatizált és tanuló mechanizmusok, úgy változik maga az organikus találati listára gyakorolt hatása egy-egy backlinknek.

Tény, hogy mindez csak egyetlen, ám nem elhanyagolható szelete az organikus listán való szerepelésnek, ez sokkal komplexebb folyamat, amire nincs különösebb rálátásunk!

Hol tart tehát ma a backlinkszerzés?

A különféle linkszerzési módszerek folyamatosan változnak, hatásuk mérhető, ám egyik weboldal sem egyforma módon reagál, így prezentálni és referenciaértéket mutatni könnyen a lehetetlen kategóriába esik, főképp azért, mert hosszú és lassabb folyamatról beszélünk. Sokkal könnyebb megérteni, ha befektetésként tekintünk rá!

Mi elhoztuk számodra és weboldalad számára a természetes linkszerzési lehetőséget, a külső PR cikk megjelenést! Neked már csak rendelned kell!

 

English