Linképítés kampány NYEREMÉNYJÁTÉK! - SEO101.hu

Linképítés kampány NYEREMÉNYJÁTÉK!

 

 

  • Próbáltál már weboldaladra organikus látogatókat “bevonzani”?
  • Ugye, nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk viszontlinkek nélkül még ma sem juthatsz előre a Google természetes találati listáján?
  • Tudtad, hogy az ésszerű “linkgyarapodás” teljes mértékben elfogadott jelenség a kereső részéről?

 

NYEREMÉNYJÁTÉK KÓD:

GA0S2M02L22D10T

A linképítés, – amennyiben megfelelő helyről szerzed be a linkeket – tiszta módszernek számít!

A linképítés ma már nem a régi katalógus linképítést jelenti, amelynek során 300 karakternyi szövegbe helyeztük el a landing oldalra mutató linket. Ma már azt jelenti, hogy olyan portálokra helyezzük ki a weboldalad, amelyeknek – a szakma mai álláspontja szerint, elfogadottan – van mérhető értéke (Domain Authority). Természetesen egyetlen linknek a “haszna” bizonyos átfutási idővel mutatkozik meg, ezt minden esetben bele kell kalkulálni, amikor linképítésről beszélünk!

Hogy mindezt kötöttségek nélkül kipróbálhasd, létrehoztunk neked egy szuper nyereményjátékot: „Nyerj ingyenes linképítés kampányt!” címmel.

A nyereményjátékban való részvétel roppant egyszerű: csak be kell kommentelned a játékra felhívó Facebook posztunk alatt, hogy jelenleg melyik az aktív nyereményjáték a seo101.hu weboldalon, jelen esetben a: „Nyerj ingyenes linképítés kampányt!”, és a nyereményjáték kódját, amit itt az oldalán látsz!

Ezért cserébe egy valaki a helyesen kommentelők közül 30 000 Ft értékű linképítésre feljogosító ajándékutalványt tehet zsebre! Ezért vállaljuk, hogy a nyertes  által megjelölt weboldalnak 30 000 Ft értékben építünk linkeket a saját támogató oldalainkból!

 

NYEREMÉNYJÁTÉK KÓD:

GA0S2M02L22D10T

Nincs más dolgod kommentelj, és „Nyerj ingyenes linképítés kampányt!”

A Játékszabályzatot itt olvashatod el!

English