SEO szótár - SEO Audit - SEO101.hu


SEO szótár – SEO Audit

SEO Audit – a SEO Audit egy speciális elemzése adott weboldalnak, nevezhetjük még weboldal átvilágításnak is. A vizsgálat egy erre tervezett szoftverrel történik. Célja megtudni, hogy a keresők számára az oldal mennyire optimalizált. SEO Audit során vizsgálat tárgyát képezi a kulcsszavak és a tartalom minősége, valamint az oldal felépítése és a navigáció is elemzésre kerül.

Ez azért fontos, mert a sikeres SEO alapfeltétele, hogy a weboldal technikailag is rendben legyen.  A linkprofil elemzése szintén része lehet a weboldal átvilágításnak, de történhet külön szolgáltatásként is.

A linkprofil elemzése során különös figyelmet kell fordítani a horgonyszövegre, a back linkek számára és minőségére, valamint a kifelé mutató linkekre, de a belső linkek vizsgálata is ide tartozik. A SEO Audit során teljes képet kaphatunk weboldalunk hiányosságairól és erősségéről egyaránt.

Kíváncsi vagy weboldalad hiányosságaira vagy erősségeire? Kattints!

Címke: , ,

Szerző:

Fórián Andrea

2010 óta vagyok csapattag, cégen belül elsősorban a szövegírás és a keresőoptimalizálás a fő területem, ami folyamatos tanulást és munka iránti alázatot igényel. "A legjobb múzsa a határidő." (Karinthy Frigyes)

 

English