SEO szótár – YMYL weboldalak

YMYL weboldalak – azaz Your Money or Your Life, vagyis “pénzt vagy életet”. A Google szerint minden olyan weboldal, amelynek tartalma befolyásolhatja az ember egészségét, boldogságát, biztonságát vagy pénzügyi stabilitását, YMYL weboldalnak nevezhetünk.

Ilyen oldalak lehetnek például: szülői tanácsadó oldalak, orvosi tanácsadásnak helyet adó oldalak, jogi tanácsadással, biztosítással, válással, adóval, nyugdíjjal, lakásvásárlással foglalkozó oldalak is ide tartoznak, és nem utolsó sorban az összes olyan weboldal ebbe a kategóriába esik, ahol kártyával vagy átutalással lehet fizetni, természetesen a sort még folytathatnánk. De összességében az egészségügyi/orvosi/pénzügyi vonal mentén sorolja az YMYL kategóriába a Google a weboldalakat.

Ezekkel az oldalakkal szemben a Google nagyon magas minőségi követelményt támaszt, ezért fontos a jó minőségű keresőoptimalizálás.

 

Érdekel valamelyik szolgáltatásunk? Kérd ajánlatunkat bátran!
Melyik szolgáltatásunk érdekel?
Keresőoptimalizálás
Facebook hirdetés
Google Ads
Pr cikkek, szövegírás
Linképítés
Weboldal készítés
Webáruház készítés

Kötelező jóváhagyni a Felhasználási feltételeket
és az Adatkezelési tájékoztatót!

Elolvastam, megértettem, elfogadom

Címkék: ,

Szerző:

Fórián Andrea

2010 óta vagyok csapattag, cégen belül elsősorban a szövegírás és a keresőoptimalizálás a fő területem, ami folyamatos tanulást, és munka iránti alázatot igényel. Kedvenc idézetem: "A legjobb múzsa a határidő." (Karinthy Frigyes)