SEO Vibes on Tour 2024 – idén Budapesten is!

Érdeklődsz a SEO legfrissebb trendjei iránt? Szeretnéd bővíteni tudásodat a linképítés terén, és erősíteni a kapcsolati hálódat? Számtalan SEO-val kapcsolatos kérdésed van, amikre mindenképpen elsőkézből, megbízható forrásból szeretnél választ kapni? Akkor a SEO Vibes On Tour Budapest rendezvény pont Neked való – mi biztosan ott leszünk!

Hol és mikor?

A SEO Vibes on Tour 2024 budapesti állomása egy lenyűgöző helyszínen, a La Vida DUNA Konferenciateremben kerül megrendezésre, az Árpád híd és a Duna Towers közelében, 2024. május 16-án, 14:30-as kezdéssel.

A SEO Vibes on Tour keresőoptimalizálási konferenciája lenyűgöző előadásokkal és páratlan atmoszférával készül fogadni a látogatókat, olyan neves előadók kíséretében, akik sikereikkel már bizonyították kiválóságukat és szakmai hozzáértésüket, élő példaként szolgálva arra nézve, hogy a SEO továbbra is él és virul.

A SEO101 ismét egy WhitePress rendezvényen!

Nagy megtiszteltetés a számunkra, hogy a SEO101 csapatát újra meghívták a WhitePress által szervezett eseményre, amelynek keretén belül az ügyvezetőnk, Nagy Béla nem csak a témához kapcsolódó véleményét oszthatja meg a közönséggel, de a kerekasztal beszélgetést is moderálja.

Célkeresztben a szakmai fejlődés és a csapatépítés

Számunkra ez nem csupán egy remek lehetőség az új ismeretek elsajátítására és megosztására, hanem egy kivételes esemény, ami méltóan tükrözi a szakmai elismerést, amit a piacon kivívtunk. A konferencia egyúttal kiváló alkalom arra is, hogy a SEO101 csapata egy erősebb, összetartóbb közösségként lépjen elő, hiszen a közös részvétel által hatékonyan mélyíthetjük a csapatbeli kapcsolatokat és új perspektívákat nyithatunk meg az ügyfeleink számára is.

A rendezvény tehát nem kizárólag a szakmai fejlődésről szól, de egyedülálló lehetőség a csapaton belüli kapcsolatok megerősítésére is, különösen a home office munkarendben dolgozók számára. A konferencia így nem csupán a tudás bővítésének terét biztosítja, hanem egy személyesebb, közvetlenebb kapcsolattartásra is lehetőséget nyújt, erősítve ezzel a SEO101 csapatának összetartását és a kollégák közötti együttműködést. Az ügyfelekkel való személyes találkozás pedig hozzáadott értéket jelent mindkét fél számára, lehetővé téve a kölcsönös bizalom mélyítését.

Úgy véljük, a SEO Vibes on Tour Budapest rendezvénye pazar lehetőséget szolgáltat a csapatunknak arra, hogy megszilárdítsuk egymás iránti elkötelezettségünket és közösen ünnepeljük a szakmai sikereinket. A részvételünk ezen a kiemelkedő eseményen kiváló alkalom arra, hogy újra megmutassuk: mint SEO csapat, örömmel fogadjuk a SEO világában történő változásokat, s mint mindig, most is szívesen állunk bele élharcosként az új trendek kiaknázásába, az azokban rejlő lehetőségek teljeskörű feltárásába!

Miért érdemes részt venni?

Ahogy az már a fentiekből kiderül, a jeles eseményén mindenkinek remek lehetősége nyílik a szakmai kapcsolatok építésére és tapasztalatcserére, valamint a szakmával kapcsolatos tudásarzenáljuk frissítésére. A rendezvény nívós eladói többek között olyan fontos témákat boncolgatnak majd, mint a ChatGPT használata, kifejezetten SEO szövegírásra, kulcsszókutatás modern megközelítésből, szokatlan forrásokból, CMS-ek előnyei, hátrányai SEO szempontból.

A rendezvény során nem csak a szakma krémjével ismerkedhetsz meg, hanem bepillantást nyerhetsz a legújabb trendekbe, megoszthatod gondolataidat.

A rendezők minden egyes eseményt a helyi SEO közösség szükségleteihez szabnak, miközben a kellemes hangulatról és a kikapcsolódásról sem feledkeznek meg.

További részletekért és a program pontos menetéért látogass el a WhitePress hivatalos oldalára!