Néhány szó a keresőoptimalizálás árakról

Általában elmondhatjuk, hogy egy weboldal külső-belső optimalizálása nem egyszerű feladat, még akkor sem, ha magának a tulajdonosnak, weboldal programozójának van elég affinitása és szakértelme mindehhez. Ugyanis a keresőoptimalizálás olyan szinten változott az elmúlt néhány évben, hogy lehetetlen minden apró információt megszerezni és helyesen – mi több, eredményesen – alkalmazni.

A keresőoptimalizálás árakkal kapcsolatban ezért leginkább azt állapíthatjuk meg, hogy megindult egy fajta rétegződés annak függvényében, hogy a weboldal tulajdonos, vagy a megrendelő épp milyen mértékű szaktudást venne igénybe. Hisz amennyiben már van egy alap SEO tudása, akkor elegendő csak a hiányzó részt kitölteni a vásárolt szolgáltatással, ami lehet, hogy ebben az esetben kimerül egy keresőoptimalizálás tanácsadásban, mert elegendő csak az utat mutatni bizonyos kérdésekben.

A keresőoptimalizálás árak és az igénybe vett szolgáltatások között tehát szoros összefüggés van, így nyílván egy weboldal teljes optimalizálása jóval nagyobb ráfordított időt, szaktudást, valamint olyan hátteret igényel, ami kézzel fogható eredményt generál. Érthetjük ez alatt a weboldal keresőbarát megépítését, a minőségi linkkatalógusok, blog oldalak felkutatását, magát a link –és tartalomépítést, a különféle elemzéseket, ami jó eséllyel egyenesen a TOP10-be tereli a weboldalt.

Ezen kívül létezik olyan megoldás is, ami szintén hozzá járult ahhoz, hogy változatossá tegye a keresőoptimalizálás árakat, azon céltudatos ügyfelek számára hoztuk létre, akik pontosan tudják mit szeretnének, és egy havi díjas keretben nekünk csupán végre kell hajtani mindezt.

Nem mehetünk el szó nélkül népszerű „termékünk” a sikerdíjas keresőoptimalizálás mellett, ebben az esetben a megrendelőnek csak annyi a dolga, hogy a Google természetes találati listájából keresőoptimalizálási módszerekkel beterelt látogatók után fizessen egy előre megállapodott összeget. Amit jóval kedvezőbben tudunk ajánlani, mintha az Adwords rendszeréből vásárolna látogatókat a weboldal tulajdonos. Ezen túl természetesen mindkét megoldás működhet egymás mellett párhuzamosan.

Ha bővebben szeretne tájékozódni a keresőoptimalizálás árakról weboldalunkon megteheti!