Joomla tárhely – előny vagy hátrány?

Amikor tárhely szolgáltató közül szeretnénk választani, akkor a magyar piacon bizony százszámra találunk kisebb, nagyobb szolgáltató cégeket. A felhasználó felelőssége, szakértelme határozza meg, hogy melyiket veszi igénybe. Ezen belül pedig arra is érdemes oda figyelni, hogy a tárhely milyen tartalomkezelő rendszert használ. A Joomla tárhely azért is lehet népszerű, mert a Joomla egy stabil tárhelykezelő rendszer, amelynek segítségével professzionális weboldalt építhet a felhasználó.

A Joomla tárhely nem csak magánszemélyeknek, hanem cégeknek is kielégítő választás lehet, egyszerű telepíteni, megkockáztatjuk még különösebb programozói ismeret sem szükséges hozzá, így a CMS rendszerből minden funkciót el lehet érni, tökéletesen lehet menedzselni.

A Joomla közel tíz éves, nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer (Content Management System, CMS), programozása PHP alapú, az adatok tárolása pedig MySQL-ben vagy egyéb adatbázisban történik.

Megjelenése óta több mint 35 millióan töltötték le, ami egyértelműen utal a rendszer népszerűségére, főképp azért is, mert a Joomla az egyik legszélesebb körben lefordított rendszerek közé tartozik, jelenleg 64 nyelvet támogat.

A Joomla tárhely azért is lehet előnyös, mert ennek a CMS-nek a megléte feltételezi, hogy a tárhely képes a legfrissebb PHP és MySQL futtatására, ami pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy profi, minden tekintetben kiváló weboldalt hozzunk létre, amit későbbiekben sikeresen tudunk optimalizálni.

Ha szeretne Ön is Joomla tárhelyet, vegye fel a kapcsolatot velünk! Ne feledje, a tárhely minősége sokat számít!