Blogger vagy? Téged keresünk!

Mivel jómagam is aktívan írok, tisztában vagyok azzal, hogy írni nem könnyű. Sok esetben még akkor sem, ha a téma imádnivaló, vagy a billentyűzetben szinte feszül a mondanivalótól.

Természetesen ez másik oldalról is igaz, vannak olyan szövegíró kollégáink, akiknek a legnehezebb téma is könnyedén kicsusszan az ujjaik közül.

Summázva a fenti gondolatmenetet, abban megegyezhetünk, hogy az írás egy olyan különleges művészet, amit mélységeiben művelni, és úgy, hogy az az olvasóközönséget is megnyerje, nem mindenkinek adatik meg.

Abban megegyezhetünk, hogy az internet 2020-ban is döntően a szöveges műfajé. Viszont sokkal nehezebb egy bloggal érvényesülni, mint öt, tíz vagy tizenöt évvel ezelőtt.

Az akkor induló blogírók vezéregyéniséggé váltak abban a témában, amit képviseltek, amit leírtak annak súlya volt, és sikeresen kiépítettek egy komoly látogató tábort. Mindezt monetizálni is tudták, így tudott kialakulni a már bloggerekként ismert szubtársadalom világszerte.

Bloggereket keresünk!

Tanulmányt lehetne írni az évek során megjelenő szakértői cikkekből, oktatóanyagokból, amelyek a a nagy kérdésre keresik a választ: megélni blogírásból.

Hogyan legyél blogger?

Mennyit lehet keresni blogírással?

Hogyan csinálták a milliárdos bloggerek?

Lehetséges, hogy te is egy ilyen cikk hatására kezdtél el blogolni. Lehetséges, hogy elvégeztél egy blogíró tanfolyamot. Lehetséges, az is, hogy csupán grafomán önmagad kiélése miatt kezdtél el írni.

A katalizátor lényegében elhanyagolható, a lényeg azon van, hogy amennyiben rendszeresen blogolsz egy – gyakorlatilag bármilyen – témában, amiben vannak egyedi és különleges meglátásaid, már valamennyi látogatója van blogodnak, akkor ez a cikk neked szól.

Jöjjön üzleti ajánlatunk!

Jogosan gondoltátok úgy, hogy témátok életképes, később hozza a látogatókat, és ez egy idő után akár pénzforrás is lehet, mindamellett, hogy szuper hobbi.

A valóság természetesen mindenkinél más és más:

 • lehet, hogy van, akinek sikerült viszonylag könnyedén az élre törni, véleményvezér brandet felépíteni, rengeteg látogatóval, a hirdetésekből (Google Adsense, banner, vendégcikk) pedig akár komolyabb bevételi forrást is kialakítani.
 • lehet, hogy van, akinek a blogja megrekedt egy szinten. Hiába a folyamatosan frissülő, zseniális tartalom, hiába minden erőfeszítés, nem sikerül átlendülni, tovább fejlődni.
 • lehet, hogy van, akinek a blogjára rendszeresen érkeznek a látogatók, akik időt töltenek el, kattintanak, olvasnak, de szeretne még egy csatornát kiépíteni, ami rendszeresen plusz bevételt biztosítana.
 • lehet, hogy van, aki a blogolást két bejegyzés után feladta. Na, ez a cikk nem nekik szól. 😊

Mi olyan aktív bloggereket keresünk, akik témájuk szakértői, folyamatosan gondozzák a blogjukat, és már valamennyi látogatottságot is fel tudnak mutatni.

Olyan bloggereket, akik hajlandóak szerződést kötni velünk, hogy kizárólagosan mi értékesítsünk vendégcikkeket a blogjukba! Fontos: a szerződés értelmében maga a blogger sem értékesíthet vendégcikket. Természetesen mindezért korrekt árat tudunk fizetni!

Blogger vagy?
Van egy jó blogod?

Mit kapsz ezért cserébe?

 1. Gyakorlatilag felfuttatjuk a blogodat – hajlandóak vagyunk 900 000 Ft értékű (jól olvastad!) SEO és PPC csomaggal megtámogatni weboldalad: egyrészt a jó Google helyezésekért, másrészt a látogatószám drasztikus növekedéséért.
 2. Az egyéb hirdetésekből keletkezett bevételek (Google Adsense, banner hirdetés, PR cikkek) továbbra is a te pénztárcád gazdagítják, amelyek az 1. pont életbe lépésével jócskán nőni fognak.
 3. Növekszik írói brand értéked.
 4. Megtanítjuk hogyan kell olyan cikkeket írni, ami a Google helyezéseket javítja. (A tananyagot nem adhatod tovább, szintén a szerződés része).
 5. Tiszta, egyenes, bullshit-mentes kommunikációt.

Mit várunk mi tőled?

 1. Egy egyedi, jó témát.
 2. Folyamatosan frissülő blogot.
 3. Együttműködési készséget.
 4. Elérhetőséget.

Ha nem vagy jártas a SEO világában – amit bloggerként kétlek -, akkor kérlek olvasd el ezt a cikkünket itt.

Ha elolvastad a cikket, akkor fogod érteni, miért írom, hogy a blog felfuttatása nem egyik napról a másikra történik. Az eredményig néhány hónap átfutással kell számolni, tehát lelkileg is így kell készülnöd.

Fontos:

 • csak azok a blogok érdekelnek bennünket, amelyek önálló domainen érhetők el, tehát a blog.hu, blogspot.com és hasonló ingyenes platformokon létrehozott blogokat ne küldj!
 • időoptimalizálás miatt csak a számunkra érdekes blogokra tudunk reagálni, kérünk, ha nem reagálunk, ne sértődj meg!

Ha magadra ismertél, és szívesen építenéd saját blogod hírét, úgy, hogy közben még pénzt is keresel, küldd el bátran webcímét az info(kukac)seo101.hu mailcímre.