SEO szövegíró állás – munkatársat keresünk a csapatunkba!

Üdvözöllek! Ha megtaláltad ezt a hirdetést, azt jelenti: a Google a Te barátod is! Ha a Google-al barátságban vagy, akkor máris egy lépéssel közelebb kerültél ahhoz, hogy velünk dolgozz! Ismét folyamatosan keressük a szövegíró munkatársakat! Jelentkezz bátran, bármikor bukkansz rá a céges hirdetésünkre!

Szövegíró munkatársat keresünk – de nem ám akármilyet! 

A szövegíró munka, az online marketing, digitális marketing világa új még a számodra, viszont mindig is közel állt hozzád maga az írás, a gondolataid szavakba öntése? Aggodalomra semmi okod, a jelentkezésed így is célba talál!

A jelentkezők döntő többsége nem olvassa el értő olvasással ajánlatunkat, ezért kérlek Te mindenképp légy alapos.

Milyen elvárásoknak kell megfelelnie a tökéletes jelelöltnek?

Nos, olyan kreatív szövegírókat keresünk a csapatunkba, akik tökéletes helyesírással, nyelvhelyességi „értékrenddel” rendelkeznek, ezért úgy adják ki a kezükből a munkát, hogy:

 • nem kell lektorálni, helyesírási szempontból ugyanis rendben vannak,
 • nem kell külön tördelni/formázni, mert el tudják képzelni, hogy néz ki egy olyan cikk szövegképe, amit a látogató szívesen elolvas,
 • nem ollózzák össze az internetről a szövegeket,
 • magas minőségű, marketing üzenetű cikket tudnak írni,
 • szövegírás projektek határidejére nem múzsaként tekintenek.

Ami még jól jöhet:

 • ha szenvedélyesen szeretsz írni, (már-már „grafomán” vagy),
 • mivel imádsz írni, ezért gyorsan is gépelsz (tízujjas gépelés),
 • mivel gyorsan gépelsz, ezért a minőség mellett, nem gond a mennyiség sem,
 • mivel jelentős mennyiségű szöveget kell írni, ezért bírod, ha olykor monoton is a munka,
 • kellőképpen rugalmas vagy, motivál a teljesítményarányos bérezés,
 • ehhez viszont önállóan tudsz dolgozni.

A szövegíró munka a fentiek mellett számos más készséget is igényel – ám ezek gyakorlással és kitartással mind elsajátíthatók! A SEO szövegírás, s úgy egyébként, a keresőoptimalizálás világában az egyetlen állandó dolog a változás – az ideális munkatárs, amellett, hogy kreatív és benne él az írás szeretete, képes a folyamatos tanulásra, ezáltal a fejlődésre is.

Releváns tartalmat csak úgy lehet újra és újra létrehozni, ha alkalmazkodunk a legaktuálisabb piaci trendekhez, folyamatosan figyelemmel kísérjük az innovációkat és azokra azonnal reagálunk. A beosztás betöltéséhez szükséges a kritikus gondolkodás képessége is, hiszen a szövegírás sokszor komplex problémamegoldást igényel, ahol a kreativitás mellett az analitikus képességek is fontos szerepet játszanak.

A fentieken kívül ma már nélkülözhetetlen, hogy egy jó szövegíró ismerje és kihasználja a MI előnyeit. Ezért az alapfeltételek közzé került a ChatGPT promptok írása is. Amennyiben már próbáltad és negatív élményeid voltak, az nem számít, valószínűleg tudunk majd új dolgokat mutatni!  

Ha ezek alapján úgy érzed, szövegírónak születtél, és akár hosszútávon is képes vagy nagy mennyiségű, minőségi, egyedi szöveget írni, akkor máris jelentkezhetsz.

Írj egy emailt az  info@seo101.hu emailcímre „Szövegírásra jelentkezem” tárggyal (csak a pontosan megadott tárgyú emailekre válaszolok, mert ez is egy szűrő, mennyire figyelsz a részletekre).

Visszaküldök egy témát/kulcsszót, ami alapján írsz egy 5000 leütéses próbacikket. Amennyiben a cikk megfelelő, természetesen kifizetjük. Az első emailedre küldött válaszban előre megírom a Ft/karakter árat, tehát még ekkor is dönthetsz úgy, hogy nem írod meg. Ne felejtsd el még az első emailben elküldeni Ft/karakter díjazási igényedet.

Amennyiben szövegíróként még az alábbi nyelvterületek valamelyikén is biztonságosan mozogsz:

– román

– angol

– német

külön lehetőséged lesz a kibontakozásra!

Ahány weboldal, annyi érdekes téma, avagy miért nem unalmas soha a SEO szövegírás?

Ha valami, akkor a SEO szövegírás távol áll az egyhangúságtól – ez egy dinamikus és kreatív terület, ahol a szövegírási készségek és a marketing ismeretek egyedi módon ötvöződnek. Minél jobban beleásod magadat a munkába, annál több megrendelésed lesz – minden szabadúszó erről álmodik -, s amikor egy-egy weboldal szövegeinek megalkotásával foglalkozol, minden egyes projektnél új kihívásokkal szembesülsz, amelyek új lehetőségeket tartogatnak a számodra. Ügyfeleink igényei és célcsoportjai rendkívül változatosak, így a szövegírási feladatok soha nem válnak unalmassá.

A SEO szövegírásban elsődleges célod a „quality content” létrehozása, ami nem csupán a releváns kulcsszavak megfelelő használatát jelenti, hanem azt is, hogy érdekes és vonzó tartalmat nyújts az olvasóknak. A marketing kampányok szövegeinek készítése során a kreativitásodnak csak a képzeleted szabhat határt, hiszen minden kampány egyedi és új ötleteket igényel. A szövegírás izgalmas utazás a szavak világában, ahol a szövegeknek nem csupán informatívnak, hanem meggyőzőnek és érdekfeszítőnek is kell lenniük, ezáltal folyamatosan fejlesztened kell a kommunikációs készségeidet.

Szabadúszó újságíró, leendő blogger? Nálunk a helyed! 

Úgy gondoljuk, hogy önmagában is korszakalkotó kezdeményezésnek lehetsz tanúja, ha végig olvasol bennünket.

Nem szokványos szövegíró állásra toborzunk kollégákat, hanem olyan lendületes, kreatív írói vénával megáldott partnereket keresünk, akik hajlandóak dolgozni azért, hogy felépítsenek később akár egy komolyabb írói brandet is.

Jelentkezz, ha úgy érzed valamilyen témának a szakértője vagy, hogy csak néhányat említsünk:

 • szívesen írnál autókról, alkatrészekről, olajokról, az autóipar újdonságairól,
 • szívesen írnál az építkezés minden formájáról, alapanyagtól a kivitelezésig, műanyag ablaktól a glettelésig,
 • a család, és a gyerek téma nálad örökzöld, legyen az gyereknevelés, gyerekruházat, munkahely és a család közötti harmónikus vagy diszharmonikus kapcsolat összefüggései,
 • nem csak főzni szeretsz, hanem arról írni is,
 • számítástechnikai témák nagy rajongója vagy, nem csak magas fokon használod ezeket az eszközöket, de akár teszteket is tudsz róluk írni….

És a sort még sokáig folytathatnánk, nem riadunk el az extrém téma-vonzalomtól sem.

Ha meg van a témád, de nem szeretnéd azt egy ingyenes blogfelületen megosztani a nagyérdeművel, viszont nem tudod:

 • hogyan fogj hozzá?
 • hogyan kerülsz be a találatok közé?
 • hogyan írj úgy, hogy azt a Google is értékelje?
 • hogyan legyen keresőoptimalizálási szempontból is értékes a blogod?
 • honnan lesznek látogatóid?

Akkor mi segítünk neked felépíteni a saját blogodat egyedi domain néven, egyedileg kialakított WordPress felületen, folyamatos on site és off site optimalizálással.

Amennyiben érdekel a szövegíró állás, első lépésben két dolgot kell vállalnod:

 • rendszeresen és következetesen írsz, mert
 • tudatában vagy annak, hogy ez egy olyan speciális befektetés, ami később fog pénzt termelni
 • megfogadod mindennemű tanácsainkat

Ezek tehát az elsődleges feladataid a cikkírás terén. Ehhez korrekt szerződési feltételeket kínálunk, amiben minden részletre kitérően megalapozzuk kapcsolatunkat a jövőre nézve.

Álom távmunka – szövegíró állások

Hogy egy klasszikus mondással éljünk: „nem halat adunk, hanem megtanítunk halászni”, nem állást kínálunk, hanem egy teljesen szabad, egyedi kibontakozási lehetőséget.

Tisztában vagyunk azzal, hogy nulláról elindulni nehéz, de indulás után ütemezéstől és a befektetett energiától függ, milyen gyorsan tudjuk felépíteni a blogod és látogatottá tenni. A látogató pedig többszintű bevételi forrás.

Amennyiben ezen a fázison már túljutottál, és felépítettél egy egyedi domainen, egy valamilyen szinten látogatott blogod, viszont egyre inkább foglalkoztat annak hatékony optimalizálása, akkor inkább ez a cikk szól neked: Blogger vagy?

Jelentkezés ebben az esetben kissé eltér az előzőtől: üzenetedet a téma megjelöléssel küld az info(@)seo101.hu emailcímre, a tárgyban kérlek írd bele „blogger”.

Jelentkezz a szabadúszó senior szövegírói állásra is – ezek lesznek a feladataid

Természetesen nemcsak a kezdő és haladó szövegíróknak adjuk meg a lehetőséget, de a „régimotorosoknak” is. Senior szövegírói pozícióra alapvetően olyan jelölteket keresünk, akik egy dinamikus online marketing csapat tagjaként kiváló stilisztikai képességekkel és a piaci átlagnál magasabb szakmai tapasztalattal rendelkeznek, illetve munka közben végig az lebeg a szemük előtt, hogy végeredményként az olvasó releváns tartalmat kapjon. Ha képesnek érzed magad olyan minőségi szövegek megírására, amelyek tökéletesen illeszkednek a SEO stratégiánkhoz, illetve, ha az adott szöveg kiszolgálja ügyfeleink igényeit, nyert ügyed van! 

Keress minket bizalommal a fenti elérhetőségeken, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!