Miért népszerű a havidíjas keresőoptimalizálás?

Több szolgáltatáscsomagunk közül, immár az elmúlt évek tapasztalatai és megrendelései alapján biztosan kijelenthetjük, hogy a havidíjas keresőoptimalizálás töretlenül népszerű.

Mi lehet a nyitja?

Elsősorban gazdasági megfontolást sejthetünk mögötte, hisz ügyfeleink azok a KKV-k, akik szeretik átláthatóan kezelni a kiadásaikat, ez alól a keresőoptimalizálási díj sem kivétel.

havidíjas keresőoptimalizálás népszerűsége

Másodsorban a bármilyen szolgáltatáshoz kötött havidíj a legelterjedtebb, hisz havonta fizetjük a rezsit, az áramot, számláinkat, ezt a formát lehet a legideálisabban ütemezni, a fix összegben nincs meglepetés.

Harmadsorban pedig a havidíjas konstrukció azért is lehet előnyös, mert fix, meghatározott összeg mellett a weboldal erősödik, a látogatószám folyamatosan növekszik, és minden rizikófaktor nélkül termelheti vissza a 6 vagy 12 hónapos szerződésnyi befektetésünket a weboldalunk.

Ez azért is fontos, mert tudjuk, hogy a keresőoptimalizálás hosszú távon lehet sikeres, nem 1-2 hónapnyi időtartam az, amivel változást lehet elérni a helyezésen, a weboldal Google szerinti megítélésén.

Mivel a havidíjas keresőoptimalizálás hosszú kapcsolatot eredményez, ez által még jobban megismerhetjük ügyfeleink tevékenységét, a kulcsszavakat folyamatosan tudjuk bővíteni, cserélni, egyre több látogatót érve el ezzel.

SEO101 - Havidíjas keresőoptimalizálás

A havidíjas keresőoptimalizálás konstrukciónál jelenleg a piacon nincs egyszerűbb, ám nagyszerűbb megoldás, hisz előzőleg nem szükséges nagyobb összegű befektetés, nincs rejtett plusz költség, amíg a weboldal optimalizálása tart, egyben folyamatosan biztosított a tartalommarketing is.

Márpedig a weboldal folyamatos tartalom frissítése elsődleges szempont nem csak a Google-nak, hanem a látogatók számára is. Ezen túl pedig semmi akadálya nincs olyan plusz keresőmarketing eszközök felhasználásának, mint a Google Ads, vagy Facebook hirdetések, és egyéb online megjelenési formák.

Ha még most gondolkodsz azon, milyen keresőoptimalizálási csomagot válassz, akkor máris megtaláltad!

    Kötelező jóváhagyni a Felhasználási feltételeket
    és az Adatkezelési tájékoztatót!    Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a fát.

    * A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!”