Miért népszerű a havidíjas keresőoptimalizálás? - SEO101.hu


Miért népszerű a havidíjas keresőoptimalizálás?

Több szolgáltatáscsomagunk közül, immár az elmúlt évek tapasztalatai és megrendelései alapján biztosan kijelenthetjük, hogy a havidíjas keresőoptimalizálás töretlenül népszerű.

Mi lehet a nyitja?

Elsősorban gazdasági megfontolást sejthetünk mögötte, hisz ügyfeleink azok a KKV-k, akik szeretik átláthatóan kezelni a kiadásaikat, ez alól a keresőoptimalizálási díj sem kivétel.

havidíjas keresőoptimalizálás népszerűsége

Másrészről a bármilyen szolgáltatáshoz kötött havidíj a legelterjedtebb, hisz havonta fizetjük a rezsit, az áramot, számláinkat, ezt a formát lehet a legideálisabban ütemezni, a fix összegben nincs meglepetés.

Harmadsorban pedig a havidíjas konstrukció azért is lehet előnyös, mert fix, meghatározott összeg mellett a weboldal erősödik, a látogatószám folyamatosan növekszik, és minden rizikófaktor nélkül termelheti vissza a 6 vagy 12 hónapos szerződésnyi befektetésünket a weboldalunk.

Ez azért is fontos, mert tudjuk, hogy a keresőoptimalizálás hosszú távon lehet sikeres, nem 1-2 hónapnyi időtartam az, amivel változást lehet elérni a helyezésen, a weboldal Google szerinti megítélésén.

Mivel a havidíjas keresőoptimalizálás hosszú kapcsolatot eredményez, ez által még jobban megismerhetjük ügyfeleink tevékenységét, a kulcsszavakat folyamatosan tudjuk bővíteni, cserélni, egyre több látogatót érve el ezzel.

SEO101 - Havidíjas keresőoptimalizálás

 

A havidíjas keresőoptimalizálás konstrukciónál jelenleg a piacon nincs egyszerűbb, ám nagyszerűbb megoldás, hisz előzőleg nem szükséges nagyobb összegű befektetés, nincs rejtett plusz költség, amíg a weboldal optimalizálása tart, egyben folyamatosan biztosított a tartalommarketing is.

Márpedig a weboldal folyamatos tartalom frissítése elsődleges szempont nem csak a Google-nak, hanem a látogatók számára is. Ezen túl pedig semmi akadálya nincs olyan plusz keresőmarketing eszközök felhasználásának, mint az AdWords, vagy Facebook hirdetések, és egyéb online megjelenési formák.

Ha még most gondolkodik azon, milyen keresőoptimalizálási csomagot válasszon, akkor máris megtalálta!

 

2016.02.19

Címke: ,

Szerző:

Cégünk az Unelte SEO S.R.L 2009 óta foglakozik keresőoptimalizálással, ezen belül linképítéssel, szövegírással és elemzésekkel is.