SEO 101 – a keresőoptimalizálás ahogy mi látjuk

Azért ez a cím, mert a keresőoptimalizálás nem egy egzakt tudomány, akárhogy is írnánk le a definícióját, amit ma leírunk, az holnapra már megváltozik. Ez leginkább azért van, mert a Google igyekszik folyamatosan változtatni az algoritmusán. Ennek az alapvető oka az, hogy minél jobb minőségű találatokat szeretne a látogatóinak biztosítani. Természetesen a keresőoptimalizáló cégek feladata első sorban az, hogy abban segítsenek az ügyfeleknek, hogy olyan weboldalt építsenek, ami megfelel a Google minőségi és tartalmi irányelveinek, ezek mellett pedig megfeleljen az ügyfél értékesítési elképzeléseinek is. Aki szeretne részesülni a Google természetes találati listájának előnyeiből, annak alkalmazkodnia kell a kereső elvárásaihoz.

Weboldalunkon igyekszünk választ adni a kérdéseikre, valószínűleg több mint 101 válasz lesz, de nem fogunk Önöknek sem garanciát vállalni a helyezésekre, sem hangzatos ígéreteket tenni, arról hogy milyen jó lesz Önnek, ha minket választ! Egy dolgot tudunk ígérni mindenkinek: nagyon sokat fogunk dolgozni a weboldalán, a legjobb tudásunk szerint, azért hogy az Ön vállalkozásának legmegfelelőbb kulcsszavakra kerüljön a weboldala az első helyekre.  Mi hosszútávra keresünk ügyfeleket, igyekszünk mindenkinek személyre szabott ajánlatot készíteni az egyéni igényeknek megfelelően.


A keresőoptimalizálás (SEO) egy hosszú folyamat, ezért aki azonnali eredményt akar, az keresse fel a konkurenciát, aki ilyet ígér, és ha már elhiszi, hogy folyamatosan kell dolgozni az oldalán, akkor visszajöhet hozzánk is. Mi, első perctől kezdve el fogjuk mondani, hogy mennyit kell dolgozni egy oldalon azért, hogy legyen eredményünk.
A cikkek menü alatt folyamatosan új cikkeket fogunk publikálni a keresőoptimalizálás folyamatáról, a tudástárban pedig megtalálja azoknak a szavaknak a definícióját, vagy hosszabb leírását, amikkel a keresőoptimalizálás közben találkozhat, és esetleg nem tudja mit jelent.