Webáruház készítés

A sikerdíjas keresőoptimalizálás szolgáltatásunkat első sorban a webáruházaknak és a nagyobb portáloknak kínáljuk, de a webáruház készítésben most gondolkodó ügyfelek is jó helyen járnak.

Azoknak akik még csak most kezdik az internetes értékesítést, vagy már kipróbálták, de az aktuális motorral futó webáruházukat nem tudjuk optimalizálni, azoknak az Opencart motorral készült webáruházat ajánljuk, ami bizonyos feltételek mellett beépíthető a sikerdíjas keresőoptimalizálási csomagunkba.

A webáruház készítés soha nem volt még ennyire egyszerű

Az Opencart, a legdinamikusabban fejlődő nyílt forráskódú webáruház motor, integrálva minden olyan funkcióval, amire egy új webáruháznak szüksége van.

A funkciók bármikor bővíthetőek, új modulokkal lehet kiegészíteni az áruházat, így még sikeresebb eladásokat produkálva.

A webáruház, nem csak a termékek megjelentetését és azok a kategóriába való helyezését tudja, hanem sokkal-sokkal többet:

  • Adott egy jól áttekinthető adminisztrációs vezérlőpult, amin minden funkció kategorizálva van.
  • Termékek nyilvántartása, kategorizálásán felül olyan funkciók is előttük állnak, mint a termékek egyéb jellemzőkkel való felruházása, ami alapján egy-egy termékkategóriában lévő termékeket a látogatók összehasonlíthatják. A gyártók szerinti kategorizálás, valamint az akár elektronikus termékek árusítására is felkészített áruház, csak tovább színesíti a palettát.
  • Külön menüpont csoportot kapott a beállítások, ahol az áruház egyszerű beállításaitól kezdve olyan szolgáltatások kerültek, mint:
  • Szállítási költségek – ami alapján többféle szállítási feltételből választhat a vevő.
  • Áfa beállítások – hiszen egyes termékek hazánkban is más-más áfa-tartalommal bírnak.
  • Területi beállítások – ahol akár az egész világra adhatunk el terméket.
  • Bannerkezelések – ami alapján látványos hirdetéseket jeleníthetünk meg.
  • A hibakezelési rendszer – hiszen ezek alapján tudjuk követni, ha valami hibás az oldalunkon.

Az oldalunk adatbázisáról mi magunk is készíthetünk bármikor biztonsági mentést, így biztosítva, a mindenkori zavartalan működést.

Az áruház teljesen felszerelt CRM rendszerrel felkészített, ami alapján követhető ki és mit rendelt. A rendelések követhetőek, azok státuszát külön állítható felületen keresztül, a vásárló is értesít a rendelése állapotáról.

Lehetőség van kuponok, és vásárlási utalványok használatára is, ami egy nagyon jó vevő- visszacsalogató módszer.

A webáruház jól felkészített a magyar törvényeknek megfelelően, a 8-12 napos termékvisszavételhez is. Ehhez is van, jól beállított modul.

Bár hírlevél-kezelő modulból van sok Magyarországon, nagyon jó funkciókkal ellátott, de vásárlóinkat a webáruházban már alapból fogadja egy hírlevél-kezelő.

Partnereinket külön kezelhetjük, csoportosíthatjuk, ezáltal más-más kedvezményben részesítve őket.

Egy webáruház ma már mit sem ér adatok nélkül, statisztikát mutat az eladásokról, a megtekintésekről, a vevőkről, a partnercsoportokról.

Mindezt, természetesen jogosultságok kezelésével spékelték meg a fejlesztők, így az, aki foglalkozik a vevőkkel, nem biztos, hogy jogot kap arra, hogy termékeket módosítson. Ezáltal jól beállítható, hogy az áruház mindig tökéletesen fusson.

Az áruház többnyelvű és minden nyelven tökéletesen kereső-optimalizálható, a többnyelvűségnek megfelelően, többféle pénznemet is kezel a shop.

Bármikor olyan új modulokkal lehet az áruházat felruházni, ami a marketinget és az eladásokat is nagymértékben növelhetik.

Te is úgy gondolod, fontos a design? Ez a webáruház motor egy kattintással teljesen más kinézetben jelenik meg.

A terméket természetesen nem egyesével kell felvinni, erre egy jól felépített modul került kiépítésre, ami excelben várja és menti az adatokat.

Ma már minden offline boltnak van webáruháza, ne késlekedj, kapcsolódj be minél hamarabb az online értékesítésbe, teremts piacot vállalkozásodnak webáruház készítéssel!