Ads (Adwords) kampányfelügyelet

Miért éri meg hirdetni Ads (Adwords) kampány segítségével?

Adwords kampány hatékonysága

A fiatalok körében mostanság elterjedt egy gúnyos, de sajnos igaz mondás mely szerint: „Ha nem vagy fenn az interneten, nem is létezel”. Ezen jót derülünk, azonban a cégek és vállalkozások kapcsán is ugyan ez a helyzet, sőt! Hiába kínál egy vállalkozás tökéletes termékeket vagy szolgáltatásokat, ha nem található meg a világhálón, senki sem látja majd! De egy jól megalkotott honlap még egyáltalán nem elegendő a sikerhez, ugyanis azt optimalizálni és hirdetni kell, mert a terméked, vagy szolgáltatásod csak így juthat el a célközönséghez! Amennyiben élni szeretnél a lehetőséggel használd ki az Ads hirdetés nyújtotta előnyöket és szerepeltesd weboldalad a találati lista első helyein!

Hogy mindezt hogyan érheted el egy Ads (AdWords) kampány révén?

Az Ads a világ egyik legjobb és legkiszámíthatóbb marketingeszköze, amellyel tökéletesen megcélozhatod az elérni kívánt célközönséget. Ha Ads kampány segítségével hirdetsz, minden egyes forintot, amelyet reklámra fordítasz nyomon követhetsz, és egyszerűen kiszámíthatod, hogy a befektetés megtérült-e. Meghatározhatod a napi, vagy havi költségkeretet, így biztosan nem költesz majd többet, mint amennyit szeretnél.

Hogyan jövünk mi a képbe?

Amellett, hogy az Ads egy kiváló rendszer, számtalan buktatót is rejt, amelyeket kizárólag megfelelő szaktudás birtokában lehetséges elkerülni. Egy Ads kampány és hirdetéscsoport megfelelő kialakításához és optimalizálásához jókora tapasztalat szükséges, ugyanis a hirdetés, csak ebben az esetben hozhat kézzelfogható hasznot. Képzett szakembereink birtokában vannak az említett szaktudásnak, s ezt bizonyítandó cégünk elnyerte a Google Ads Minősített Partner címet. Kérlek, tekintsd meg az ajánlatainkat, ha pedig további információkra van szükséged a Google Ads hirdetés és kampány kezeléséről, kattints ide: https://www.seo101.hu/kapcsolat/

A website, amit nem látnak a keresők, pont annyit ér, mint a szekrény mögé csúszott méregdrága katalógus.”

(L. Tiny)

„Egy vállalat hihetetlenül sikeressé válhat, ha megtalálja a módját, hogyan birtokoljon egy szót a vevő koponyájában.”

(Al Ries – Jack Trout)

 

Google Ads kampány csomagjainkat a lehető legoptimálisabban alakítottuk ki, így szolgáltatásaink a legkisebb cégektől, egészen a legnagyobb vállalatokig, mindenki számára elérhetőek és ideálisak.

(Az említett árak az Ads fiók felépítésére és kezelésére vonatkoznak. Nem tévesztendőek össze a Google felé fizetendő hirdetési költséggel.)

Részletes információkért, keress minket bizalommal a feltüntetett elérhetőségeink egyikén!